B.B Erzurumspor´da mesai haftası

B.B Erzurumspor, bu hafta itibarı ile çalışmalarına başlıyor. Önce hocaya resmi imza attırılıp, daha sonra yapılacak toplantılarla takımın kamp programı belirlenecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 B.B Erzurumspor´da mesai haftası

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig´de mücadele edecek olan B.B Erzurumspor, bu hafta içerisinde tam anlamıyla çalışmalarına başlıyor. Teknik Direktörlük görevine getirilen Muzaffer Bilazer ile basın karşısında imza töreni düzenleyecek olan yönetim, yapılacak toplantılar sonunda takımın birinci ve ikinci kamp dönemi ile ilgili de karara varacak.

İMZA TÖRENİ SONRASI TAKIMIN KAMP PROGRAMI BELİRLENECEK

Bayram sonrası toplanarak yeni sezon planlarını İstanbul´da masaya yatıran Mavi beyazlı yönetim, hoca konusunda Muzaffer Bilazer isminde karar kılmıştı. Hoca sorununu çözüme kavuşturan yönetim, takımın yeni sezon kadrosunu belirlemek için kolları sıvadı. Yönetim kaynaklarından edinilen bilgiye göre; bu hafta içerisinde teknik direktör Muzaffer Bilazer ile resmi sözleşme yapacak olan Kulüp idarecileri, daha sonra ise, B.B Erzurumspor´a bağış kampanyası ile ilgili bir karar alıp kamuoyuna bilgi paylaşımı yapacak. İmza töreninin hemen ardından çalışmalara başlanacak ve Muzaffer Bilazer ile birlikte takımın 1. ve 2. Kamp dönemi belirlenecek.

SÖZLEŞMESİ BİTEN İSİMLERDEN BAZILARI İLE GÖRÜŞMELER YAPILACAK

B.B Erzurumspor´da şuan itibarı ile Egemen, Tolga, Obertan, Munsy ve kiralık olana devre arasında takıma katılan Samed Ali Kaya´nın sözleşmeleri bitti ve takımdan ayrıldılar. Şuan için hiçbir kulüple anlaşmadıkları öğrenilen bu isimlerden bir kısmı ile yeniden görüşmeler yapılacağı ve fiyatta anlaşılması durumunda bazı isimlerle yola devam edilebileceği öğrenildi. Bu isimlerin başında ise Tolga´nın olduğu, Obertan´ın ise zayıf bir ihtimal olsa da B.B Erzurumspor´da futbol hayatına devam etmesi için görüşmelerin yapılmaya devam edeceği ifade edildi. Süper Lig´de mücadele eden kadroyu korumayı amaçlayan B.B Erzurumspor´da, bazı futbolcularla ilgilenen kulüpler olduğu ancak kulübe henüz resmi bir teklif yapılmadığı açıklandı.