21´incisi tamamlandı

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş birliği ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) tarafından Muğla/Bodrum´da Kamu İhale Kurumu onaylı ?Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı´ başarıyla tamamlandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
21´incisi tamamlandı

 

Dilek BAYRAK

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş birliği ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) tarafından 26-29 Nisan 2018 tarihlerinde Muğla/Bodrum´da Kamu İhale Kurumu onaylı ?Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı´ düzenlendi.

SERTİFİKA VE KATILIM BELGESİ

Kamu İhale Mevzuatının sürekli güncellenmesi nedeniyle Kamu ihalelerinde görevli personelin eğitime alınması ve sertifikalandırılması, eğitimin önemini öne çıkarırken, Eğitimi tamamlayan ve yapılan sınavda başarılı olan personele Kamu İhale Kurumu (KİK) Onaylı Sertifika, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verildi.

EĞİTİM KONULARI

Kursa katılan personele, İhale Uygulamalarına İlişkin Ortak Hükümler, Yapım İşleri İhaleleri Özel Hükümleri, Mal Alımı İhaleleri Özel Hükümleri, Hizmet Alımı İhaleleri Özel Hükümleri, İhaleleri Şikâyet ve İnceleme Süreci konu başlıkları altında eğitim verildi.