24 Kasım Öğretmenler Günü, nikahla renklendi

Erzurum´da iki genç öğretmen, mutluluklarını 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde taçlandırdı

Tarih: 01.01.0001 00:00
24 Kasım Öğretmenler Günü, nikahla renklendi

24 Kasım Öğretmenler Günü, yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Erzurum´da ise nikahla renklendi. Erzurum´da bir süre önce nişanlanan iki genç öğretmen, mutluluklarını 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde taçlandırdı. Yakutiye Belediyesi Nikah Dairesinde kıyılan nikahla mutluluğa "evet" diyen genç öğretmenleri, aileleri ve meslektaşları da yalnız bırakmadı.
Biri İstanbul´da, diğeri Erzurum´da görev yapan iki genç öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde iki kat mutluluk yaşadı. İstanbul Üsküdar Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi´nde görev yapan Nuray Özünal ile Erzurum Mesleki Eğitim Merkezi´nde görev yapan Ertan Kaşıkçı, mutluluklarını 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde tescil etti. Yakutiye Belediyesinde kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen öğretmen çift, "Mutluluğumuz bugün ikiye katlandı. Çünkü 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü inşallah bundan böyle evlilik yıldönümümüz olarak da kutlayacağız" dedi.
Yakutiye Belediyesi Nikah Müdürü Mensur Akdemir´in kıydığı nikahta, genç öğretmenler Nuray Özünal ve Ertan Kaşıkçı´yı, aileleri ve meslektaşları da yalnız bırakmadı.

"Mutluluğumuzu 24 Kasım´da taçlandırdık"
İstanbul Üsküdar Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi´nde görev yapan Nuray Özünal ile Erzurum Mesleki Eğitim Merkezi´nde görev yapan Ertan Kaşıkçı isimli genç öğretmenler, "Biz, mutluluğa ilk adımı attığımız günün de çok özel olmasını istedik. 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde nikahımızın kıyılmış olması bizim için çok büyük bir mutluluk oldu." dedi. 
Aslen Erzurumlu olan ve İstanbul´da görev yapan 3 yıllık öğretmen Nuray Özünal, "Birlikte bir karar aldık ve 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü nikah günü olarak belirlemenin çok daha anlamlı olacağını düşündük. Yakutiye Belediyesine başvurumuzu yaptık ve mutluluğa Öğretmenler Günü´nde ´evet´ dedik. Bize bu imkanı sunan Yakutiye Belediyesine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Erzurum Mesleki Eğitim Merkezi´nde öğretmen olan Ertan Kaşıkçı da, "Öğretmenlik; mesleklerin belki de en mukaddes olanı. 24 Kasım ise, biz öğretmenlerin deyim yerindeyse bayram günüdür. Biz de bu bayram gününde mutluluğumuzu böyle taçlandıralım istedik" dedi.
Yakutiye Belediyesi Nikah Müdürü Mensur Akdemir de, öğretmen çiftin nikahını kıydıktan sonra mutluluklar dilemekle kalmadı, Özünal ve Kaşıkçı´nın Öğretmenler Günü´nü de kutladı. Akdemir, genç çifte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut adına çeşitli hediyeler verdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı