AK Parti İl Başkanlığından 4. Ahde Vefa iftar programı

Erzurum´da AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Ahde Vefa iftar programına 5 bin kişi katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti İl Başkanlığından 4. Ahde Vefa iftar programı

Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, partinin her kademesinde bugüne kadar görev yapan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, Ramazan ayını kutladı.
Vefa duygusunu Erzurum´da muhafaza ettiklerini belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Gerçekten vefa duygusu bazı yerlerde istediğimiz gibi olmayabiliyor. Siyasette de her zaman vefayı bulamayabiliriz. Hamdolsun ki Erzurum´da birbirimize karşı vefa duygularımızı muhafaza ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu güne kadar bu davayı birlikte omuzladık. Bundan sonrada bu davayı birlikte yürüteceğiz. Çünkü bizim uğrunda hizmet ettiğimiz dava insana hizmet etme davasıdır. AK Parti´nin diğer partilerden ayrıldığı en önemli noktada budur. Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun" dedi.
Erzurumlu hemşerilerine hizmet etmeyi nimet olarak gördüğünü ifade eden İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Biz insanımıza hizmet etmeyi rabbimizin bize verdiği nimet olarak görüyoruz. Dolayısı ile bu nimetin değerini nasıl bu güne kadar bildiysek bundan sonrada bileceğiz. AK Parti Vefadır. Kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatlanmalarda yer alan gönül dostlarından, gönüllere kadar her kademesine gösterdiği vefanın, her seçimden zaferle çıkan başarı öyküsü vardır. Allah´a şükürler olsun ki bu necip hizmeti bize nasip kıldı. Erzurum´da AK Partiye gönül vermiş bütün gönül dostlarımızı bir arada buluşturdu. Vefa gösteren dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim ramazanı hepimize mübarek kılsın" şeklinde konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, ?Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde vazife yapmış kıymetli arkadaşlarımızı bir araya getirme, bu ayın feyzinden ve bereketinden istifade ettirmeyi esas almaktadır. İçerisinde bulunduğumuz ay bizler için çok mübarek, kutsal bir aydır. On bir ayın sultanı ve cennet kapılarının açıldığı, cehennem kapılarının kapandığı bir aydır. Bunun için böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin, birbirimizin yüzüne bakmanın, hasret gidermenin yapılacak ibadetler içerisinde önemli bir yeri vardır? dedi.
Olimpiyat Parkı´nda düzenlenen iftar yemeğine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, parti mensupları katıldı.