Altıparmak´tan Elazığ yönetimine cevap

Önceki gün Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç´ın, ?Futbolcularımızı ayartmaya çalışıyor? iddiası ve suçlamaları üzerine Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, suçlamaları reddeden açıklamalarda bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Altıparmak´tan Elazığ yönetimine cevap

Murat ÖZDEMİR

Açıklamayı Elazığspor yönetiminin gündem değiştirmek için yaptığını ifade eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ?Maçı kaybettikten sonra, yabancı oyuncuları Maranhao´yu gönderdikten sonra, bizim hiç alakamız olmayan bir şeyde, yine bize laf söylemişler. Ben sadece bizim taraftarımız bilgilensin diye açıklama yapıyorum. Benim oğlum 21 yaşında. Ankara´da üniversite okuyor. Aynı zamanda Pınar Karşıyakanın basketbol takımında basket oynayan bir çocuk. Bu tür işlerle ilişkisi yoktur. Zaten ben kendilerine gülüyorum. Bunla alakalı da bir açıklama yapmadım sosyal medyaya. Çünkü çok komik şeyler. Çok kala almıyoruz ama, Erzurum´un bilgisi olsun. Benim oğlumu tanımayanlara küçük bir tanıtım olsun. Kendilerini kurtarmak için yaptıkları şeyler olarak görüyorum, yorumluyorum.

SUÇLAMA

Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet altıparmak´ın oyuncularını ayartmaya çalıştığını ileri sürerek suçlamalarda bulunmuştu. Gülaç, ?Bizim futbolcularımızı lütfen aramasın. Haddini bilsin. Giderken bir dünya hakaret etti, belgeleriyle cevap verdik. Utanmak yerine, susmak yerine, bizim futbolcularımızı arıyor. Israrla ´gönderin´ dediği adamı bile arıyor. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Gereken cevabı veririz" diyerek tepki gösterdi.