Avrupa´nın En Çok Takip Edilen Bloger Ve Youtuber´ları Erzurum´da

Palandöken´e Youtuberlı tanıtım

Tarih: 01.01.0001 00:00
Avrupa´nın En Çok Takip Edilen Bloger Ve Youtuber´ları Erzurum´da

Nesrin ÇETİNKAYA

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Bünyesindeki Skisilkroad Destinasyon Yönetim Ofisi, Avrupa´nın En Çok Takip Edilen Bloger Ve Youtuber´larını Erzurum´da Ağırladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın iki yıl boyunca Avrupa Birliği ortaklığıyla yürüttüğü, finans desteği DAP Bölge Kalkınma İdaresinin sağladığı organizasyonda bloger ve youtuberlar, Palandöken kayak merkezinin yanı sıra Erzurum´un tarihi mekanlarına, termal tesislerine ve yöresel ürün ve lezzetlerine hayran kaldılar.

/resimler/2019-2/20/1642120961780.jpg

UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞADILAR

Türk Hava Yolları (THY) desteğiyle Avrupa´nın önde gelen www.lastminute.com Yönetim Kurulu Üyesi Cristiano Sardi başta olmak üzere 11 bloger ve youteber´ı Erzurum´da ağırlayan SkiSilkRoad Destinasyon Yönetim Ofisi (Kayak İpek Yolu) ekibi, İtalyan heyete unutulmaz bir kar ve kayak deneyimi yaşattı.

ERZURUM VE PALANDÖKEN AVRUPA´DA EN ÇOK TIKLANAN LOKASYONLAR ARASINA YERLEŞTI

Dört gün süren gezinin ardından çektikleri profesyonel fotoğraflar ve drone görüntüleriyle büyüleyici klipler hazırlayan bloger ve youtuberlar, Erzurum ve Palandöken´i Avrupa´da en çok tıklanan lokasyonlar arasına yerleştirdi. Bununla birlikte Instagram´da ?TurchiaBianca´ adlı bir sayfa açan ekipten Federica Bassino, paylaştığı görsellerle binlerce kişiye ulaştı.