Aydemir: ´28 şubata karşı çıkanları minnetle anıyoruz´

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ´Milli irade, 28 şubat zulmüne çanak tutanları lanet, 28 şubat dayatmasına karşı çıkıp, vicdani duruş sergileyenleri ise rahmetle anacaktır. Merhum Hasan Celal Güzel 28 şubat zalimlerine karşı imanıyla set ç

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aydemir: ´28 şubata karşı çıkanları minnetle anıyoruz´


AYDEMİR TAZİYE MESAJI YAYIMLADI 
Hasan Celal Güzel´in hakka yürüyüşü dolayısıyla bir taziye mesajı yayımlayan AK Parti Milletvekili Aydemir, ?Her haliyle yiğit, birikim sahibi, vatansever bir insandı. 28 Şubat netameli zamanları O´nun duruşundaki netlikle çok daha anlam kazanmıştı. Demokrasi ve milli irade yolunda genç nesillere örnek oldu. Mekanı cennettir inşaallah.. Milletçe başımız sağ olsun´ niyazını paylaştı. 
28 ŞUBAT ZALİMLERİNİ EBEDİYEN TELİN EDECEĞİZ 
28 şubat sürecinin inanç sahiplerine karşı bir dayatma ve zulüm dönemi olduğu, başörtülü genç kızların eğitim haklarının engellendiği, inanç sahiplerine kamunun kapatıldığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, Hasan Celal Güzel´in Akifçe bir çıkışla zulme dur diyenler arasında yer alıp, ?Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem/Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem´ kararlılığını ortaya koyduğunu belirtti. 
MİNNETTARIZ 
Milletvekili Aydemir, ?Merhum Güzel´in, AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın milli irade önderi olarak 28 şubatçı zalimlere karşı ortaya koyduğu mücadelede milli irade safında yer aldığını asla unutmayacak, onu daima rahmet ve şükranla yad edeceğiz. Milletçe 28 şubatçıları zillet, 28 şubat zihniyeti karşısında bir iman kalası gibi duranları da minnetle anacağız.´ ifadesine yer verdi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı