Bu yenilgiyi hak etmedik!

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bu yenilgiyi hak etmedik!

Murat ÖZDEMİR

Erzurumspor puan almak için gittiği Giresunspordeplasmanından eli boş döndü. Topla daha fazla oynayan, atak sayısı ev sahibi ekiple aynı olan mavibeyazlılar çok hırslı ve istekli oynadıkları karşılaşmada, aşırı konsantrasyonun kurbanı oldu. Ekip 60 ve 87´inci dakikada kalesinde gördüğü 2 golle maçtan hak etmediği bir yenilgi ile ayrıldı.

ERZURUMSPOR DEPLASMAN KARNESİ

Erzurumspor toplamda 11, dış sahada ise Balıkesir, Samsunspor ve Boluspor maçları da dahil olmak üzere 9´uncu deplasman maçında 4´üncü yenilgisini aldı. 11 maçında 12 gol atan ekip kalesinde 16 gol gördü ve 12 puanda kaldı. Mavibeyazlı ekip deplasmanda ise 2 gol atarken kalesinden 9 gol çıkardı ve 2 puan kazanabildi.

MAÇTAN DAKİKALAR

47. dakikada Cener´in sağdan ortasında savunma hata yaptı ve top Sinan´ın önünde kaldı. Sinan´ın sert vuruşunda top çok az farkla yandan auta gitti.

60. dakikada sol kanatta topla buluşan Dialiba´nın pasında savunmanın arkasına sarkan Sinan Özkan sert ve isabetli bir vuruşla fileleri havalandırdı. 1-0

88. dakikada Giresunspor´un sağ kanattan geliştirdiği atakta Dodo´nun pasında topla buluşan Mehmet Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 2-0

GİRESUNSPOR MAÇ KADROSU

Ev sahibi Giresunspor ilk 11´İnde Anıl Atağ, Caner Arıcı, Aykut Demir, PanajotısDımıtrıadıs, DmytroKorkıshko, BoubacarDıalıbaDıabang, Jones Da SılvaLopes, Sinan Özkan, SandroFerreıraAndreNascımento, Çağlar Birinci, Hüsamettin Tut yer aldı.  Fevzi Elmas, Mehmet Akyüz, Berkan Yıldırım, Recep Aydın, Oğuzhan Öztürk, Canberk Dilaver, Onur Demir, Fatih Atik, Özgür Yılmaz, Mert Örnek yedek listeye giren futbolcular oldu.

ERZURUMSPOR MAÇ KADROSU

Erzurumspor maça. Kaya Tarakcı, StephaneGhıslaınAcka, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Abdulkadir Özdemir, Hamza Younes, Gökhan Karadeniz, Hakan Arslan, Taylan Antalyalı, Lokman Gör, JasmınScuk, Erhan Çelenk 11´i ile başladı.  Hakan Canbazoğlu, Kubilay Sönmez, Murat Gürbüzerol, Mert Nobre, Tolga Ünlü, Haris Harba, BoubacarMansaly ise yedek kadroda yer buldu.

HAKEMLER

Erzurumspor - Akın Çorap Giresunspor karşılaşmasını İzmir Bölgesinden Hakan Ceylan yönetti. Uşak Bölgesinden Deniz Turgut´un 1.,izmir Bölgesinden Hüseyin Aylak´ın 2´inci yardımcı hakemliği yürüttüğü maçta, Adana Bölgesinden Zorbay Küçük dördüncü hakem olarak görev aldı. Sabit Hacıömeroğlu´nun gözlemcilik yaptığı karşılaşmada Berk Özbek, Ali Temiz ve Hüseyin Korkusuz temsilci olarak bulundu.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Hakan Ceylan xx, Deniz Turgut xx, Hüseyin Aylak xx

AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR: Anıl Altağ xx, Caner Arıcı xx, Aykut Demir xx, Dimitriadis xx, Korkishko x (Fatih Atik dk. 46 x), DialibaDiabang xx, Jones xx (Mehmet Akyüz dk. 75 xx), Sinan Özkan xx (Recep Aydın dk. 85 x), Dodo xx, Çağlar Birinci xx, Hüsamettin Tut xx

Yedekler: Fevzi Elmas, Berkan Yıldırım, Oğuzhan Öztürk, Onur Demir, Canberk Dilaver, Özgür Yılmaz, Mert Örnek

TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Kaya Tarakçı xx, Acka xx, Mehmet Ozan xx, Abdulkadir Özdemir xx (Kubilay Sönmez dk. 46 x), Hamza Younes xx (Mert Nobre dk. 76 x), Gökhan Karadeniz xx (Haris Harba dk. 62 x), Hakan Arslan xx, Taylan Antalyalı xx, Lokman Gör xx, Jasmin xx, Erhan Çelenk xx

YEDEKLER: Hakan Canbazoğlu, Murat Gürbüzerol, Tolga Ünlü, Mansaly

TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özköylü

GOLLER: Sinan Özkan (dk. 60), Mehmet Akyüz (dk. 87) (A.Ç Giresunspor)

Sarı kartlar: Caner, Fatih (A.Ç Giresunspor), Abdulkadir, Gökhan Kubilay (BB Erzurumspor)

HAFTANIN MAÇLARI VE SONUÇLAR

Gazişehir Gaziantep 2 ? 0 Manisaspor

Elazığspor 2 - 0 Gaziantepspor

Denizlispor  2 - 0 Altınordu A.Ş.

Ümraniyespor  1 - 0 Adana Demirspor

Giresunspor  2 - 0 Erzurumspor

Boluspor - Samsunspor

Adanaspor A.Ş. - Çaykur Rizespor A.Ş.

İstanbulspor A.Ş. - BalıkesirsporBaltok

Eskişehirspor ? MKE Ankaragücü

12.HAFTA PROGRAMI

MKE Ankaragücü - Denizlispor

Manisaspor - Elazığspor

Erzurumspor - Ümraniyespor

Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep

Altınordu A.Ş. - Akın Çorap Giresunspor

Çaykur Rizespor A.Ş. - İstanbulspor A.Ş.

Samsunspor - Adanaspor A.Ş.

BalıkesirsporBaltok - Eskişehirspor

Gaziantepspor - Boluspor