Cemre Tur´dan kaçırılmayacak kampanya

Erzurum´un en prestijli seyahat acentesi olan Cemre Tur, günübirlik Kars, Van ve Batum turlarıyla gezi tutkunlarını kış sezonunda da yalnız bırakmıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Cemre Tur´dan kaçırılmayacak kampanya

 

Nesrin ÇETİNKAYA


Cemre Tur, 99 liraya Kars, 119 liraya da, günübirlik Batum gezileri düzenliyor. Turlara katılan misafirlerine Kars-Çıldır Gölü ve Ani Harabeleri gezisi kapsamında Kars Kalesi, Karahanoğlu Köprüsü, Oniki Havari Kilisesi, Ebu-l Hasan Harekani Türbesi, Topçuoğlu Hamamı, Ani Harabeleri ve Çıldır Gölü´nü baştan sona görme fırsatı sunan Cemre Tur, söz konusu organizasyonların tarihlerini de belirledi. 17 Kasım, 2 Aralık, 16 ve 29 Aralık tarihleri için planlanan günübirlik Kars-Çıldır Gölü ve Ani Harabeleri turları için kayıtlar başlarken, Cemre Tur´un günübirlik diğer turları arasında Van ve Batum turları da bulunuyor.  

BATUM VE VAN TURLARI DA BAŞLIYOR

Cemre Tur´un günübirlik Batum turları kapsamında ise, Meryem Ana Kilisesi, Botanik Bahçe, Orta Camii, Gonio Apsaros Kalesi, Avrupa Meydanı, Medea Heykeli, Piazza Meydanı, Ortodoks Kilisesi, Katolik Kilisesi, eski postane binası ziyaretleri, teleferikle Batum turu ve müzik eşliğinde su gösterileri bulunuyor. Kişi başı 119 liradan organize edilen günübirlik turun tarihi ise, 24 Kasım olarak planlandı. Günübirlik tur programları arasına Van gezisini de dahil eden Cemre Tur, misafirlerine Muradiye Şelalesi´nden Van Kalesi´ne, Van Gölü´nden Akdamar Adası ve Akdamar Kilisesi ile Van Kedi Evi´ne varıncaya kadar tarihi ve turistik birçok mekanı görme imkanı sunuyor. Söz konusu organizasyonun tarihi ise, 1 Aralık 2018 olarak planlandı. Cemre Tur Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, ?Günübirlik Kars turlarımız, Batum ve Van gezilerimiz için gezi meraklılarını bekliyoruz. Turlarımıza katılarak eşsiz bir gün geçirmek isteyenler Şehristan konutları altındaki merkez ofisimize gelebilir yahut 0 (442) 235 85 60 numaralı telefonumuzdan kayıt yaptırabilirler? diye konuştu.