Durmuş´tan teröre tepki

Geleneksel Sanatlar ve Sanatçılar Derneği Başkanı Orhan Durmuş, polis ve askere yönelik terör örgütlerince kahpece yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Durmuş´tan teröre tepki

Terör örgütü tarafından Türk Polis ve askerine yönelik yapılan saldırılara karşı Geleneksel Sanatlar ve Sanatçılar Derneği Başkanı Orhan Durmuş´ta tepki göstererek, ?Bu süreçte elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Devletimizin Emrindeyiz.? dedi.

Terör örgütlerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağının altını çizen Durmuş, açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Kahpece, korkak köpeklerin pusu kurarak bombalaması sonucun da hayatlarını kaybeden tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet, Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Ülkemizde yıllardır bitmek bilmeyen terör olaylarının yine acı iki tablosunu yaşıyoruz. Acımız büyük, yüreğimizi soğutacak kelime, sözcük bulmakta zorlanıyoruz artık. Acımız kadar büyük bir sevdamızda var ki oda Vatan. Bu sevdanın kıymetini vatan hainleri bilemez, bilmedikleri o kadar aşikâr ki pusu kurarak kahpece intihar saldırıları yaparak bizi yıldıracaklarını sanıyorlar. Allah yolunda, Vatan yolunda ölmekten bile çekinmediğimizi bu uğurda şehadet şerbetini seve seve içtiğimizi görmüyorlar. Ne gariptir ki anlamadıkları bir başka şey ise şu ki; yıllardır yaptıkları hain saldırılar sonucunda ne elde etmişlerdir. Koskoca bir HİÇ, bunun bile farkında değillerdir.

Düzenlenen terör saldırıları ve Rusya´nın Ankara Büyükelçisi´ne düzenlenen silahlı saldırısı da gösteriyor ki hain şer odakları en mahrem alanlarda hala varlıklarını sürdürmektedirler. Öncelikle Devletimiz bu hain işbirlikçileri temizlemelidir ve temizleyeceğine olan inancım tamdır. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. STK´lar Millet, Devlet el ele vermelidir milli birlik ve beraberlik doğrultusunda yılgınlığa düşmeden herkes bu taşın altına elini koymalı ve Devletin yanında yer almalıdır.  Ülkemizin her köşesinde içimizde, koynumuzda barınan hain şer odaklarının tespit edilmesi gerekir. Bu kişiliksiz insanlar ülkemizde her alanda kişilik bulmaya çalışmış olabilirler. İmam, doktor, akademisyen, öğrenci, öğretmen, esnaf vb. kılığında hain planlarını sürdürmektedirler. Bu sebeple herkes safını devletten yana tutmalı ve bu işbirlikçilerin kolayca yakalanması için yardım ve dayanışma içinde olmalıdır. Yapacağımız yardımlar Devletin bu süreçteki işini kolaylaştırmaya ve süreci kısaltmaya yardımcı olacaktır. Bu yardımlar olmasa dahi Türk Devleti nihai sonuca er ya da geç ulaşacaktır.

Bu sebeple Vatandaşlarımız çalıştıkları devlet kurumlarında terör yanlısı, destekçisi veya işbirlikçisi olduğunu bildiği sağlam delillerle güçlendirmeli ve emniyet güçlerine ihbar etmelidir. Yine esnafımız, Öğrencilerimiz, Akademisyenlerimiz, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız alanlarında çevrelerinde nerede hangi alanda olursa olsun bildiklerini emniyet güçleri ile paylaşmalıdır. Yukarıda izah etmeye çalıştığım durumlar bir paranoyaya, korkuya dönüşmemelidir. İlerleyen dönemlerde bu işbirlikçi fitne çıkarıcılar bizi kardeşi kardeşe düşürmek ve bir iç savaş sürecine sokmak için planlar yapıyor olabilirler. Bu hain planlara da şimdiden hazırlık yapılmalı oyuna gelinmemelidir. Öğretmenlerimizde bu doğrultuda güçlenmeli milli bilince, sahip insanlar yetiştirmeye devam etmelidirler. Bu kutlu yolda Allah en Hayırlı yardımcımız ve en güzel vekilimizdir. Derneğimiz de Devletin Emrindedir.?

Muhammed cOŞKUN