Erzurumlu kadınlara temel internet kullanımı öğretilecek

Türk Telekom´un ?Şimdi Senin Zamanın? sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği 21-22 Eylül tarihleri arasında Erzurum´da devam edecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumlu kadınlara temel internet kullanımı öğretilecek


Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı´nda kadınlarla buluşacak olan Gezici Eğitim Tırında Erzurumlu kadınlara, temel internet kullanımı öğretilecek. Eğitime çocuğuyla birlikte gelmek isteyen kadınların çocukları için tır yerleşkesinde portatif bir oyun parkı kurulacak.
21-22 Eylül tarihlerinde Havuzbaşı Kent Meydanı´nda duracak olan Gezici Eğitim Tırında kadınlara, hayatlarını daha da kolaylaştıracak teknoloji eğitimi verilecek.
Gezici Eğitim Tırında verilecek eğitimlerde, kadınlar; temel internet kullanımıyla başlayarak, sosyal medya ve e-devlet platformlarının kullanımı hakkında da bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, Skype ve Google Maps gibi farklı keşif ve iletişim uygulamalarının nasıl kullanılacağı da katılımcılarla paylaşılacak.
Akademi eğitmenleri tarafından verilecek eğitimler, 25´er kişilik sınıflarda günde iki kez (10:00-12:00 ve 14:00-16:00) olmak üzere ikişer saatlik periyotlarda düzenlenecek.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı