Erzurumspor Seni Arıyor!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor seçmeleri başlıyor. Kulüp tesislerinde gerçekleşecek olan seçmelerle, U 21 ekibi oluşacak, gelişim ligi için de yetenekler tespit edilerek mavi beyaz camiaya kazandırılacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Seni Arıyor!

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

TFF 1´inci lige yükselerek Dadaşlara, büyük coşku yaşatan BB Erzurumspor´da alt yapı, bu yıl çok daha titiz bir çalışmayla zenginleştirilecek. BB Erzurumspor´da alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay idaresinde oluşturulan teknik heyet, futbolcu seçmelerine çıkıyor. Kulüp tesislerinde gerçekleşecek olan seçmelerin ilki 1 ve 2 Temmuz´da, U 21 takımının oluşması için gerçekleşecek. Gelişim ligleri için yapılacak olan seçmeler ise, 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

TUGAY´IN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz iki sezonda başında bulunduğu alt yapı takımlarının beklentilerinin çok daha üzerinde performans gösterdiğini dile getiren Alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay, bu yıl için de hummalı bir çalışmaya koyulduklarını dile getirdi. BB Erzurumspor´un artık gerçek bir ligde, zorlu rakiplere karşı mücadele vereceğini kayda geçen Tugay, bu sene de A takımın şampiyonluk hedefi doğrultusunda maçlara çıkacağını, Kulüp Başkanı ve yönetici arkadaşlarıyla birlikte bu hedefe hizmet vermenin onurunu yaşayacaklarını belirtti.

SEÇMELER TEMMUZ´DA BAŞLIYOR

Bu noktada alt yapı takımlarının, özellikle oluşturulacak U 21 ekibinin ses getirecek kalitede futbolculardan oluşturulması için yoğun bir çalışmanın içerisine girdiklerini söyleyen Tugay, ?A takımızla birlikte U 21 ekibimizin de TFF 1´inci ligde mavi beyaz fırtınayı koparacak takım olması en büyük arzumuz. Teknik heyetteki arkadaşlarımızla birlikte yüksek kalitede bir takım oluşturmanın gayretindeyiz. Bu doğrultuda 1 ve 2 Temmuz´da U 21 ekibimiz için seçmeler yapılacak. Yine gelişim ligleri içinde 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde seçmelerimiz olacak. Yetenekli arkadaşlarımızı mavi beyaz camianın çatısı altında toplayarak, hedefe kilitlenmek istiyoruz.? diye konuştu