Erzurumspor´da Ankaragücü mesaisi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Cuma günü evinde ağırlayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da Ankaragücü mesaisi

 

Murat ÖZDEMİR

Ligin ilk 5 haftasında sadece 2 puan toplayabilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, artık 3 puanla tanışmak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana 3 puan aşkıyla başlayan mavi-beyazlılar, Ankaragücü karşısında elde edilecek 3 puanla birlikte çıkışa geçme arzusunda.

?OYNANA OYUNUN SONUCUNU ALAMADIK?

Ligde oynadığı futbolun karşılığını bir türlü alamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, özellikle yakalanan çok sayıdaki pozisyonların golle sonuçlanmamasını çözme gayretinde. Antrenmanda sık sık bu problemi dile getiren ve bu noktada futbolcularını uyaran Teknik Patron Altıparmak, ?Ankaragücü maçıyla birlikte sahaya yansıttığımız futbolun artık kaşlığını alalım. Oyun güzel, sonuç oynanan oyunun sonucu değil.? diyerek futbolcularına sürekli telkinlerde bulundu.

3 PUAN AŞKINA

Ankaragücü´nün bugüne kadar ligde aldığı sonuçlara dikkat çeken Altıparmak, rakibin zorlu, ancak Erzurumspor´un üzerindeki şansızlığı kırması halinde yenemeyeceği bir takımın olmadığına vurgu yaptı.  5 haftalık periyotta takımın mücadelesinden son derece memnun kaldığını paylaşan Altıparmak, 3 puanla tanışamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Altıparmak, ?Anrkaragücü karşısında hedefimiz sahamızda taraftarımıza üç puan ve galibiyet hediye etmek. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Ankaragücü maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Çok hak ettiğimiz maçlar var. İnşallah bu hafta hem üç puan alıp hem de rahat bir nefes alırız?