Erzurum’un ilk kurumsal yemek servisi

Diyet yapmak isteyip de mesai yoğunluğundan dolayı yemek yapmaya vakit bulamayanlar için Erzurum’da tecrübeli diyetisyenler tarafından kişiye özel diyet programları hazırlanarak evlere teslim yapılıyor.

Tarih: 08.03.2024 17:36 Güncelleme: 08.03.2024 18:03
Erzurum’un ilk kurumsal yemek servisi

www.erzurumguneabakis.com/ Sedanur Bingöl

Erzurum’da ilk defa kurumsal olarak diyet yemek hizmeti veren “Diyet Benimle Gurme Yemek Servisi” ortaklarından biri olan Buğra Avcı, Erzurum’a vermiş oldukları hizmetler hakkında bilgiler verdi. 

Avcı, Sağlıklı beslenmek ve kilo vermek isteyen kişiler için uzman diyetisyenler tarafından fit mate cihazı ile ölçüm yaparak diyet listesi hazırladıklarını ifade ederken, aynı zamanda yemeklerin usta aşçılar tarafından hijyenik ortamda kaliteli bir şekilde paketlenerek danışanların belirtmiş olduğu adreslere teslim edildiğini aktardı. 

Danışanların, Diyet Benimlenin kurucu diyetisyeni ile görüşme sağlamasından sonra diyet menülerinin hazırladıklarını dile getiren Avcı, “danışanın diyetisyen ile görüşme sağlamasının ardından kişiye uygun menüler 15 ayrı paket seçeneğinden belirlenerek oluşturuluyor ve şeflerimize iletiliyor. İletilen menüler şeflerimiz tarafından hazırlanarak danışanların belirtmiş oldukları lokasyona kadar teslim ediyoruz” söylemlerinde bulundu. 

“Diyet yemeklerde kontrolu bırakmıyoruz”

Danışanın hedefi baz alınarak hazırlanan programın ilerleyen süreçlerde de kontrolünü yaptıklarının altını çizen Avcı, “ilk olarak danışan kilomu almak istiyor, kilomu vermek istiyor yoksa kas mı yapmak istiyor ona bakıyoruz ve danışanın hedefini belirliyoruz. Daha sonra fit mate cihazı ile kişinin günlük harcamış olduğu metabolizma belirleniyor ve buna göre de bir rota oluşturarak hazırlanan menüleri danışanların kapısına kadar gönderiyoruz” dedi. 

Danışanlara özel 15 farklı paket 

Avcı, danışanlara özel 15 farklı paket ile hizmet verdiklerini vurgularken, paketler içinde zayıflama paketi altında proteinden zengin paket, sporcu paket ve ofis paket olduğunu, detoks paketi adı altında katı-sıvı detoks ve sıvı detoks olduğunu, benim diyetim adı altında ise bana özel paket ve ketojenik paket olduğunu aktarırken, yine vejetaryen paketi adı altında fleksiteryan peket olduğunu, Glutensiz paket adı altında gebelik ve emziklik paketleri olduğunu belirtirken, son olarak diyabetik ile protein sınırlı paketler olduğunu vurguladı. 

Sağlıklı ve uygun diyet 

Diyet benimleyi tercih eden kişilerin genellikle yemek yapmaya vakitleri olmaması nedeniyle geldiklerini dile getiren avcı, “çoğu danışman yemek yapmaya fırsat bulamadığı için gelirken kimi danışman ise dışarıya göre daha uygun fiyatlı yemekler olduğu için tercih ediyor” diye konuştu.