Kulüpler Arası Tenis Turnuvasında Madalyalar Sahiplerini Buldu

Erzurum’da 18 Yaş Altı Kulüpler Arası Tenis Turnuvası’nda madalyalar ve kupalar sahiplerini buldu.

Tarih: 07.05.2024 19:30
Kulüpler Arası Tenis Turnuvasında Madalyalar Sahiplerini Buldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tenis kortlarında düzenlenen Tenis Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 18 Yaş Altı Takımlar Şampiyonası'nın ilk aşaması olan İl İçi Kulüpler Tenis Turnuvası’nın Erzurum müsbakaları, 29 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Heyecan dolu maçlara sahne olan turnuvada, kadınlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden kulüpler, kıyasıya bir rekabete girdi.

Kadınlar kategorisinde birinciliği, başarılı performansıyla Erzurum Tenis İhtisas Spor Kulübü elde etti. İkincilik kürsüsünde ise Erzurum Tenis ve Kayak Spor Kulübü yer aldı. Üçüncülük ise Eksi 25 Gençlik Spor Kulübü'nün oldu.

Erkeklerde ise zorlu mücadeleler sonucunda birincilik Erzurum Tenis İhtisas Kulübü'nün oldu. İkinci sırayı Tozoğlu Tenis Kulübü alırken, üçüncülüğü Erzurum Tenis İhtisas Spor Kulübü elde etti.

Turnuvaya katılan sporcuların ödülleri, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Erdal Vahit Albayrak, Tenis İl Temsilcisi Yıldırım Gündoğdu, Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ve Curling İl Temsilcisi Vahdet Alaeddinoğlu tarafından takdim edildi.