ÖĞRETMENEVİ YAZ SEZONUNA HAZIR

Erzurum Öğretmenevi yaz sezonuna hazır Yaz sezonuna hazır olan Erzurum Öğretmenevi misafirleri tarafından da oldukça talep görürken yeni sezonda misafirlerini ağırlamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Tarih: 08.05.2024 14:11
ÖĞRETMENEVİ YAZ SEZONUNA HAZIR

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Erzurum Öğretmenevi olarak yaz sezonu hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Erzurum Öğretmenevi Müdürü Selçuk İçoğlu,  sadece üyelerine değil tüm vatandaşlara en iyi şekilde kaliteli hizmet vereceklerini söyledi.

İçoğlu,” Erzurum Öğretmenevi olarak tam anlamıyla yaz sezonu hazırlıklarımızı tamamladık. Öğretmen evinden Milli Eğitim Bakanlığı çalışanları, diğer kamu kuruluş ve kurum çalışanları yararlanmaktadır. Gayemiz çağın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla öğretmenlerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun seçeneklerle cevap vermektir. Öğretmenevimiz 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermektedir. Kalınabilecek, temiz, güvenilir bir Öğretmenevidir. Türkiye’mizin her yerinden gelenlere hizmet veriyoruz. Öğretmenevimiz özellikle yaz aylarında yoğun ilgi görmektedir. Öğretmenevimiz Türkiye’nin sayılı öğretmenevlerinden biri oldu. Bahçemiz ise düğün, sünnet ve nişan törenlerine açıktır.  Öğretmenevi salonumuz çok sayıdaki toplantıya ev sahipliği yapmaktadır. Şehir merkeziyle iç içe olup, konaklayan misafirlerimiz tarihi, turistlik yerlere kolayca ulaşabilme imkânına sahiptir. Öğretmenevimiz Palandöken Kayak Tesislerine araçla on dakika, havalimanına yirmi dakika mesafededir. Erzurum öğretmenevi kafeteryası, dinlenme salonu, lokali, bayan kuaförü, kütüphanesi deneyimli personeliyle siz değerli misafirlerimize hizmet vermekten onur duyar. Her yeni neslin mimarı olan öğretmenlerimiz ve hizmetimizden memnun kalan misafirlerimiz için sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimiz ile beraber daha kaliteli ve uzun ömürlü hizmet verilebilmektir. Öğretmenevimiz ilk kez 24 Kasım 1982 yılında Cumhuriyet caddesi Özel İdare iş merkezi içerisinde lokal olarak hizmete başlamış, 1986 yılında Çaykara caddesindeki kendi binasına taşınarak hizmete veren tesisimizin, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek, güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla Erzurum başta olmak üzere tüm Türkiye’deki öğretmenevleri içinde fark yaratmaya devam etmesini sağlamaktır.”