Süper Ligde Termalspor-Beşiktaş rekabeti

Hentbolda Erzurum´u süper ligde başarıyla temsil eden Aziziye Belediye Termalspor kulübü 10 haftayı geride bıraktı. Ligde 1´inci sırada bulunan Beşiktaş´ı takip eden Termal spor, 16 puanla 2´inci sırada yer alıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Süper Ligde Termalspor-Beşiktaş rekabeti

Aziziye Belediye Termal Spor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, takımın başarısına dikkat çekerek, ligin 10 haftasında 8 galibiyet, 2 mağlubiyetlerinin olduğunu dile getirdi. Akar, ?10 haftayı geride bıraktık. Süper ligde ilk yılımız olmasına rağmen Beşiktaş gibi büyük bir spor kulübünün ardından 2´inci sırada yer alıyoruz. Yalnızca 2 deplasman mağlubiyetimiz var. İnşallah sezonun sonuna kadar da bu şekilde götürüp söz verdiğimiz gibi Avrupa hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanına çıkacaklarını dile getiren Gülakar, Trabzon´dan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Başarının istikrarı için alt yapıya da büyük önem verdiklerinin altını çizen Gülakar, ?Şuandan itibaren artık alt yapılara önem vermekteyiz. 55 tane alt yapı sporcumuz var. Aziziye Belediyesi , Aziziye Kaymakamlığı, Atatürk Üniversitesi Gençlik Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak bir çalışma başlattık. 10 ve 16 yaş arasında sporcularımızla şuanda antrenmanlara başladık. İnşallah büyük sporcular yetiştireceğiz. Bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, maddi manevi yanımızda olan Milletvekilimiz Mustafa Ilıcalı´ya, Aziziye Belediye Başkanımız Muhammet Cevdet Orhan´a, taraftarlarımıza ve Erzurum Genç Fenerbahçelilere de teşekkür ediyorum? diye konuştu.  

Kerim Burucu