Türkiye Emekli Subaylar derneğinden TSK Mehmetçik Vakfı´na ziyaret

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan TULUK, TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Emekli Subaylar derneğinden  TSK Mehmetçik Vakfı´na ziyaret

 

Nesrin Çetinkaya

TSK Mehmetçik Vakfı´nın faaliyetlerini yakından ve takdirle takip ettiklerini kaydeden Türkiye Emekli Subaylar Derneği Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan Tuluk, vakfın desteklenmesi gerektiğini, bunun destekten öte bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti. Tuluk, ?Vakıf,  ülkemizin güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canla başla görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize toplumsal olarak sahip çıkmak ve destek olmak gibi önemli bir yükümlülüğümüzü, bizim adımıza yerine getirerek bizleri de mutlu ediyor? dedi.

TESUD´un faaliyetleri hakkında bilgi veren  Emekli Albay Tuluk, ?TSK Mehmetçik Vakfı´nın faaliyetlerini yakından ve takdirle takip ediyoruz. Vakıf; ülkemizin güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü koşulda canla başla görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize toplumsal olarak sahip çıkmak ve destek olmak gibi önemli bir yükümlülüğümüzü, bizim adımıza yerine getirerek bizleri de mutlu ediyor. Doğal olarak bu mutluluğa ortak olabilmek için de TSK Mehmetçik Vakfı´nı desteklemek gerekli, hatta gerekliliğin de ötesinde bir vatandaşlık görevi. Faaliyetleriyle ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan bu vakfın temsilciliğini ziyaret etmiş olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Vakıfta görev yapan tüm personele, yerine getirdikleri ulvi görevlerinde başarılar diliyorum? diye konuştu.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Topdağı ise ; ?TESUD Erzurum Temsilciliği´nin ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını? ifade  ederek, ?TSK Mehmetçik Vakfı; kurulduğu 1982 yılından bu yana 51.686 Mehmetçik ve Mehmetçik yakınına, bugünkü değeriyle yaklaşık olarak toplam 765.498.313 TL yardım yapmıştır. Halen vakfın yaptığı yardımların miktarı aylık yaklaşık 8 milyon 250 bin TL´dir. . Ziyaretinizden ve her zamanki desteklerinizden dolayı şahsınızda tüm TESUD camiasına şükranlarımı sunarım? şeklinde konuştu.