TV 25 İmtiyaz Sahibi Taner Tugay'dan Sekmen'e ''hayırlı olsun'' ziyareti

TV 25'in sahibi Taner Tugay, Büyükşehir Belediye Başkanlığını üçüncü kez seçilen Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarih: 08.05.2024 13:26 Güncelleme: 08.05.2024 13:27
TV 25 İmtiyaz Sahibi Taner Tugay

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Tugay Medya bünyesinde bir süre önce yayın hayatına başlayan Erzurum'un Televizyonu TV 25'in İmtiyaz Sahibi Taner Tugay, üçüncü dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Sekmen'e ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulundu. Beraberinde Günebakış Gazetesi Haber Müdürü Sinan Aydın ve www.erzurumgunebakis.com Yazı İşleri Müdürü Muhammet Yılmaz ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Taner Tugay, Başkan Sekmen'i seçimlerdeki zaferinden dolayı tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi. 

TUGAY: ERZURUM'U AVRUPANIN DAVOS'U YAPACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM

Taner Tugay, ''Sayın Başkanım. 10 yıllık görev süreniz boyunca Erzurum'un çehresini değiştirecek vizyon projeleri haya geçirdiniz. Vatandaş ta çalışmalarınızı takdir etti ve üçüncü dönemde size tekrar görev verdi. 5 yıllık görev süreniz boyunca da, sizin de ifade ettiğiniz gibi Erzurum'u Avrupa'nın Davos'u yapacağınıza yürekten inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi. Taner Tugay, daha sonra Erzurum medya dünyasına kazandırdığı TV 25 Televizyonu hakkında Başkan Sekmen'e bilgi verdi.

SEKMEN TV 25'E BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, '' Sayın Cumhurbaşkanımıza, bizi bu göreve tekrar layık gödüğü için teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize de hizmete oy verip bizi tekrar üçüncü kez seçerek şehir tarihinde bir ilke imza atmamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Devam eden projelerimiz var, yeni projelerimiz olacak. Bizim tek gayemiz Erzurum'a hizmet etmek. İnşallah Erzurum'u gelişmişlikte Avrupa'nın Davos'u yapacağız'' dedi. Başkan Sekmen yeni yayın hayatına başlayan TV25 Televizyonu için de hayırlı olsun dileklerini ileterek, '' Şehrimize kazandırdığınız Televizyon kanalınız hayırlı olsun. Yayın hayatında başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.