Üç büyükler ikinci yarı 30 bin kilometre yol yapacak!

Spor Toto Süper Lig´in ikinci devresinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, deplasman maçları için 30 bin 90 kilometre yol yapacak. İkinci yarı en uzun deplasman yolculuğunu ise 12 bin 362 km ile Beşiktaş katedecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Üç büyükler ikinci yarı 30 bin kilometre yol yapacak!


Spor Toto Süper Lig´de ikinci devrenin perdesi cuma günü oynanacak Akhisarspor-Beşiktaş mücadelesiyle açılacak. Ligin üç büyüklerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, zorlu fikstürlerinde ikinci devrede toplam 30 bin 90 kilometre deplasman yolculuğu yapacak. 

En zorlu yolculuk Kartal´da 
Beşiktaş, ikinci yarı Akhisarspor, Antalyaspor, Malatyaspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Sivasspor ve Trabzonspor deplasmanlarına çıkacak. Siyah-beyazlılar bu maçlar için toplam 12 bin 362 kilometre yol yapacak. Kartal´ın en uzun deplasmanı ise 2 bin 284 kilometrelik yolculuğuyla Rize olacak. 

Deplasmanda en rahat takım Fenerbahçe 
Üç büyükler arasında ikinci devre İstanbul dışına en az çıkacak takım ise Fenerbahçe olacak. Sarı-lacivertli takım, 8 deplasman maçının 3´ünü İstanbul takımlarıyla oynayacak. Ersun Yanal ve ekibi geriye kalan Bursaspor, Kayserispor, Ankaragücü, Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurumspor deplasmanlarında ise 6 bin 868 kilometre yol kat edecek. 

Aslan´ı Erzurum ve Rize yoracak 
İkinci yarı 9 deplasman maçının 7´sini İstanbul dışında oynayacak olan Galatasaray ise Göztepe, Aytemiz Alanyaspor, BB Erzurumspor, Bursaspor, Konyaspor, Çaykur Rizspor ve Sivasspor deplasmanlarına gidecek. Toplam 10 bin 860 kilometre yol yapacak olan Cimbom´da en uzak deplasman ise 2 bin 468 km ile Erzurum olacak. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı