Yeni dönemde gençlere hizmet vermeye devam

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Lideri Ümran Öztürk, yeni dönemde oluşum içinde olduklarını kaydetti. Ayrıca Öztürk, Ekim ayının birinci haftasında başlayacak olan kurslar için kayıt almaya başladıklarının

Tarih: 01.01.0001 00:00
Yeni dönemde gençlere hizmet vermeye devam

 

Nesrin Çetinkaya

Önümüzde ki süreçte akademi çalışmaları ve kulüp çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirten Yakutiye Gençlik Merkezi Lideri Ümran Öztürk, bu bağlamda Ekim ayının birinci haftasında açmayı planladıkları, yaklaşık 23-24 kişisel gelişim eğitimlerine yer vereceklerini dile getirdi. Yeni dönemde de gençlere hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Öztürk, şuanda bir oluşum içinde olduklarını aynı zamanda Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan kurslar için kayıt almaya başladıklarını belirtti.

?KURSLARIMIZA KAYIT ALMAYA BAŞLADIK?

Yeni dönemde yaptıkları çalışmaların detaylarına değinen Öztürk, ?Uzun bir tatil döneminden sonra özellikle üniversitenin ve liselerin açılmasıyla artık bizde yoğun programımıza devam edeceğiz. Gençlik kampları ve diğer projelerimizi sonlandırdık. Bundan sonra ki süreçte artık akademi çalışmaları ve kulüp çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu bağlamda Ekim ayının birinci haftasında açmayı planladığımız rutin olarak devam edecek, yaklaşık 23-24 tane kişisel gelişim eğitimlerimiz olacak. Bunların içinde ney, gitar, bağlama gibi enstrümanların yanı sıra Dil Eğitimleri Atölyesi kapsamında da İngilizce, Osmanlıca, Arapça ve işaret dili eğitimlerimiz olacak. Kişisel gelişimlere katkı sağlamak amacıyla diksiyon eğitimlerimiz de devam etmiş olacak. Bunun yanında Fotoğrafçılık, Tiyatro gibi kurslarımızda da gençlerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni dönemde oluşum içindeyiz şuan, yaklaşık 10 gün sonra açmayı planladığımız kurslarımıza kayıtlarımız alıyoruz. Kayıt olmak isteyen arkadaşlarımız gençlik merkezimize geliyorlar, hangi kursa kayıt olmak istediklerini söyleyip, iletişim bilgileri veriyorlar bu doğrultuda bizde programlarımızı ve eğitmenlerimizi hazır hale getirdikten sonra arkadaşlarıma sosyal medya veya toplu mesaj yolu ile çalışmalarımızı duyuracağız. Özellikle dil kurslarında seviyeler olacak. A1, A2, B1, B2 şeklinde. Bu dönemi böyle tamamlandıktan sonra, dil kurslarında Sömestr tatilinden sonra A2 seviyeleriyle beraber tekrar A1´de açmış olacağız. Aynı zamanda çevre okullarımızdan Kız Meslek Lisesi, Erzurum Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Merkez Anadolu Lisesi gibi liselerden özelikle 9´uncu sınıflardan guruplar oluşturduk. Tabi öğrencilerin gönüllü olmalarına çok dikkat ettik, hocaların yönlendirmeleri olmadan. Gönüllü arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz? diye konuştu.