Alpaslan CENGİZ


Seçim sonrası...

Mahalli idareler seçimlerine kısa süre kaldı..


Seçim çalımaları ve Adayların heyecanının sahaya yansıması açısından tarihimizin en sönük seçimlerinden birisi..

Seçmendeki genel intiba seçimin sonuçlandığı ve seçim sonrası gelecek kıyametin etkileri ile nasıl baş edileceğinin veya edilemeyeceğinin yılğınlığı..

Cumhurbakanlığı seçimlerinde olduğu gibi seçim öncesi dillendirilen ve iktidar tarafının kabullenmediğe ve dillendirilen tüm ekonomik felaket seneryolarının gerçek çıktığı felaket..

Bugün beklenti ve dillendirilen kıyamet seçim sonrası zaten yönetilemez olan ekonominin öngörülebilir bir iyileşme açısından 5 yıllık acı receteler sarmalına girileceği ve malesef paramızın develüasyon seviyelerinde en azkez değer kaybedeceği nihayetinde yüksek faiz yüksek enflasyon sarmanılının 2025 sonuna kadar devam edeceği sürdürülebilir bir ekonomik durgunlugun ancak 2026 ortalarında öngürüldüğü..

Nihayetinde daha fakir bir Türkiyeye uyanacağımız mutlak..

Büyük büyük başkanların, kesin zaferleri ile sonuçlanacak tercih hakkımızın olmadığı bir seçime daha giderken bu seçim sonrası öncelikle iktidarı suni tenefüsle hayatta tutan muhalefet partilerini tasfiye temeder , milletin derdi ile dertlenen bir muhalefet oluşturmadan mevcut yönetim mantığından kurtulmamız imkansız..

Gelecek iki yıllık sürede büyük bir ekonomik krizle boğuşacağımız kesin. Bu çaresiz felaketi kuçaklarken bunu gelecek açısından birdaha böyle bir felaketle yüzleşmemek adına ……

Tüm muhalefeti tasfiye ederek ve gerçekten millete bir tercih hakkı verecek siyaset üreterek bu büyük felaketi millet lehine çevirebiliriz..