Orhan DURMUŞ


TERÖRİST, Brenton Tarrant!


Sen hep terörist olarak anılacaksın?

Adın iyiliklerle hiçbir zaman anılmayacak cani, yamyam, hain, katil, zavallı olarak anılacaksın. Ne kadar hakaret içerikli kelime varsa kullansam senin için az kalır. Sen tarihe terörist olarak imzanı attın ve öyle kalacaksın. Senin soyun, sempatizanı olduğun görüş, ideoloji her ne varsa tarih boyunca siz hep aynıydınız kendinizi var sayabilmek için güçsüzleri mazlumları yok ederek var olmaya çalıştınız. Bizler yok ederek değil yeniden canlandırarak, yıkarak değil yeniden yaparak, güzelleştirerek Müslüman olduk. Bu sayede var olduk. Sizin yüzyıllardır anlamadığınız da bu biz yok edici değil güzelleştiren yeniden inşa eden olduğumuz için hiçbir zaman bizimle aynı safta olamayacaksınız. Bedenlerimizi öldürmeniz sizin sapık zihniyetlerinizde haz oluşturabilir ama bizi ölüm yok edemez? fikirlerimizle var oluruz, iyiliklerimizle var oluruz. O yüzden varlığımız siz kötüleri her zaman rahatsız edecek. Senin dedelerinde elinde silahlarla, silahsızlara saldırdı ancak silahsız yüreklerimiz siper oldu vatan toprağına ve İngiliz subayın ifadesiyle ?dağlar Türk doğuruyor?? diyerek bedenlerini topa tüfeğe siper eden Müslüman Türkleri görünce şaşırmış silahlı bir mücadelenin başarıya ulaşa bilmesi için önce iman dolu olması gerektiğini anlamıştı? sende bu düşmanlığı aklınca sürdürüyorsun. Bizde bekliyoruz? sen bizim Türk olduğumuzu unutmadın ama bizde senin ve neslinin ne mal olduğunu unutmadık. Silahına tüm kötü hatıralarını yazmışsın daha çok hatıra biriktireceksin merak etme? bizler tarih yazan bir millet olarak senin bu tarihi yazabilmeye ne kalemin yeter ne defterin ve hepsinden önemlisi senin bu tarihi okumaya ve yorumlamaya cürmün de yetmez?

            Sana duyduğum nefret tarif edilemez ama şunu unutma biz Müslümanlar nefreti sizler gibi ruhumuzda taşımayız, aklımızda taşırız? nefret ruhumuzu ele geçirmesin kötü insanlara dönüşmeyelim diye? aklımızda taşıdığımızdan günü ve zamanı geldiğinde nefretin ne demek olduğunu dedelerin gibi görürsün? sana acımak isterdim ama acımıyorum. Şu an ruhun ve bedenin yaptıklarına şaşırıyor sen bile hissediyorsun katran karası ruhunun bedenini ele geçirişini sen artık insan değilsin değiştin ve dönüştün sığınacak ne bir limanın var nede inancın? bizlerin her daim yanında Allah var! biz yalnız ona inanır ve ona güveniriz. Biz bu düşünceden ayrılmadık ayrılmayız sen ve dünyada insan kılığını girmiş şeytanlar dünya silahlarını üstümüze sıksanız yaşayacağınız sadece üstünüze çöken varlığımız olur. Sizlerin kıyameti oluruz? Sessizliğimizden kulaklarınız sağır olur? ihtişamımızdan gözleriniz kör olur? ölüme koşuşumuzdan diliniz lal olur?

            Biz vatanımız inananlar olarak sizi her daim bekliyor olacağız sizde manifestonuzu silahlarınızı hazırlayın kininizi nefretinizi yazmaya başlasanız iyi olur yoksa yetişmez? siz de içten içe zaferimizi gördükçe kuduruyorsunuz. Sizler bizim tarihimizi yaza durum, ben bugün senin için tarihe kısa bir not düşüyorum TERÖRİST, Brenton Tarrant! Kısa ve net ne mal olduğun tarih kendisi yazdı. Sen bu lakapla anılacaksın?

            Bizler millet olarak çoğu devletim üstünü çizdik ama emin ol senin gibi kahpelerin ise unutmamak için altını çiziyoruz?

            Bu hain saldırıda hayatını kaybedenler için Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bizim için şehadetin ne olduğunu bilmeyenler buna ölüm derler ama bizler iman ederiz ki ?onlar diridirler??