Diolaze Lazer Epilasyon ile istenmeyen tüylere son

Bihter Fidangül, tüm vücutta, istenmeyen tüylerden kurtulmak için hassas, nazik ve çok etkili bir yöntemin Diolaze Lazer Epilasyon olduğunu söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Diolaze Lazer Epilasyon ile istenmeyen tüylere son


Dermaslim Estetik Ve Güzellik Merkezi Kurucusu Bihter Fidangül, ?Lazer epilasyon konusunda en gelişmiş yöntem olan Diolaze ile güzel ve pürüzsüz bir cilde kavuşun. Tüylerinizden kurtulmak için, ağda, tıraş, sarartma veya tüy dökücü kremler gibi geçici çözümler sunan geleneksel yöntemler kullanıyorsanız, özellikle sizin tüy sorununuzu kökünden çözecek bir uygulamadır Diolaze Lazer Epilasyon. Biliyorsunuz, geleneksel yöntemler sonsuza dek tedavi gerektirir. Oysa Diolaze ile sadece birkaç seans yeterli olur. Çoğu hasta, hemen birkaç seans sonrasında tüylerinde önemli ölçüde azalma olduğunu görür ve çok zaman geçmeden tüysüz, pürüzsüz bir cilde kavuşur? dedi.
?İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Şampiyonu?
Bütün kadınların pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olmak istediklerini ifade eden Fidangül, ?Yeni lazer epilasyon şampiyonu Diolaze bunun için geliştirildi. ?Yetişkin olma çağımda, vücudum çok tüylüydü ve tüm zamanımı ağda ya da tıraşla geçirdim. Diolaze tam bana uygundu. Sonuçlarına bayıldım!? Sophie, Diolaze kullanıcısı Diolaze, istenmeyen tüyleri güvenli ve hassas şekilde yok eden gelişmiş bir lazer epilasyon prosedürüdür. Diolaze, en büyük tedavi alanı boyutuna sahiptir. Bu yüzden tedaviniz hızlı ve rahat biter. Etkinlik, hasta rahatı ve hız kombinasyonu sayesinde Diolaze epilasyonda liderdir? diye konuştu.
Lazer tedavisi sırasında Diode lazer ışınlarının, ciltten kıl köklerine geçtiklerini belirten Fidangül, ?Bu geçen enerji, kıl köklerini ısıtarak, tüylerin gelecekte uzamalarını önler. Diolaze sisteminde bulunan cilt soğutma yüzeyi, bütün epilasyon sistemleri arasında en büyük soğutma yüzeyine sahiptir. Tedavinin diğer sistemlere oranla daha rahat olmasının sebeplerinden biri, belki de en önemlisi budur. Çoğu hasta, Diolaze tedavisinin neredeyse acısız olduğunu söyler. Bütün lazer epilasyon yöntemlerinde olduğu gibi Diolaze de bir seri tedavi gerektirir. Lazer epilasyon en iyi etkiyi, kıl kökleri olgun bir aşamadayken gösterir, ancak tüyleriniz farklı büyüme aşamalarına sahipken de etkilidir? ifadelerini kullandı.
Bihter Fidangül, ?Her tedavide tüyler gözle görünür biçimde azalır. En iyi sonuç, 4 ile 6 seansın sonunda alınır. Seansların sayısı tüy renginize, tüy tipinize, vücut bölgesine ve cilt tonunuza göre değişir. Vücudun istenmeyen tüylere sahip pek çok yerinde Diolaze güvenli bir şekilde kullanılabilir. Genelde uygulanan bölgeler: bikini, bacaklar, kollar, göğüs, sırt, omuzlar, karın, boyun, yanak ve favorilerdir? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı