Konyalı anneler tezgah başına geçti

Konyalı anneler tezgah başına geçti

Tarih: 12.05.2024 10:45
 Konyalı anneler tezgah başına geçti

Konyalı anneler, Anneler Günü dolayısıyla ve ekonomilerine destek olmak amacıyla açılan sergide el emeği ürünlerini satışa sundu.

Konya’da birçok kadın, el emeği ürünlerini Anneler Günü dolasıyla Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sergide satışa sundu. Melikşah Pazar Alanında 3 gün satış yapan kadınlar, hem kendi el emeği ürünlerini sergilemenin mutluluğunu yaşarken hem de ekonomilerine katkı sağladı. Sergide kadınların el işi ile yaptıkları seramikler, takılar, danteller, tablolar ve çantalar satışa sunuldu. Anneler, kendi el emeği ürünlerini burada satışa sunmanın mutluluğunun paha biçilmez olduğunu ifade etti.

“Çocuklarımız da mutlu oluyor”

Anneler Günü dolayısıyla sergilerini açtıklarını ve bundan gurur duyduklarını ifade eden Hatice Erkurt, “Anneler Günü için sergimizi açtık. Bütün annelerin Anneler Günü kutluyorum. Güzel ve verimli olmak hayatta en iyisi. Üretmeyi çok seviyoruz. Üreten olmaktan mutluyuz. Ürettiğimiz zaman iki kat daha da seviniyoruz. Çocuklarımız da mutlu oluyor” dedi.

“Burada olmaktan mutluyum”

İşini çok sevdiğini ve sevdiklerini de sevindirmeyi daha da çok sevdiğini belirten Hatice Soysal, “Anneler Günü dolayısıyla sergi açtık. Herkesin Anneler Günü’nü kutluyorum. Burada olmaktan mutluyum. Neredeyse 15 yıldır seramik işi ile uğraşıyorum. Çok severek yapıyorum. Sevdiklerimi sevindirmeyi daha çok seviyorum” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı